luni, 11 aprilie 2022

ȘCOALA GLODEANU SĂRAT -LOCUL 3 PE JUDEȚ LA SRUGBY -Olimpiada Națională a Sportului Școlar 2022

#GlodeanuSărat  💚💙

La aproximativ o jumătate de zi distanță de la turneul de handbal, în care am obținut locul 1 pe județ, sportivii noștri s-au deplasat sâmbătă, 09.04.2022, la Buzău (Stadionul de Rugby „Prințul Șerban Ghica”) pentru a participa la faza județeană a competiției de SRugby mixt din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la care au participat 6 unități de învățământ (Școala Gimnazială Vadu Pașii, Școala Gimnazială Mătești, Școala Gimnazială Glodeanu Siliștea, Școala Gimnazială Săgeata, Școala Gimnazială Cernătești și Școala Gimnazială Glodeanu Sărat).

Neavând timpul necesar pentru refacere, după efortul depus vineri la handbal, echipa noastră a început competiția  cu stângul, pierzând în fața Școlii Gimnaziale Săgeata, pe finalul meciului, cu scorul de 6-8.   

Ambiția, determinarea, dorința de a se autodepăși, de a demonstra că sunt cei mai buni, a făcut ca următoarele meciuri să arate adevărata valoare a sportivilor din Glodeanu Sărat: au învins Școala Gimnazială Cernătești cu 8-0, iar în finala pentru locurile 3-4,  Școala Gimnazială Glodeanu Siliștea cu 7-2.

Echipa Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat: Costin BURLACU, Teodora NECULA, Sabina SIMION, Gabriel CÎRSTOIU, Diana ROMAN, Adrian CRISTEA, Alin FERARU, Andra RADU, Andrei STROE, Răzvan VOICU, Andrei DRĂGAN, Leonard PATAR, Eduard STANCIU / Antrenor: Prof. Nicolae TRIȘCAȘ

Felicitări sportivi talentați! Suntem mândri de voi!

#GlodeanuSăratTop3 💚💙






 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.