sâmbătă, 29 mai 2010

TURNEUL NATIONAL DE RUGBY TAG

CUPA METROPOLITANA Campioana judeţului Buzau la rugby tag - Şcoala Glodeanu Sărat a participat sambata, 29 mai 2010 la un puternic turneu naţional de rugby tag, ce s-a desfăşurat în Baza de pregătire şi antrenament a Jandarmeriei Române , dotat cu „Cupa Metropolitană”.
La competiţie au participat 16 echipe, iar sportivii noştri, antrenaţi de către prof. Nicolae Trişcaş au obţinut locul 5, după ce au învins cu 8-5 Şcoala „Mihail Sebastian” Bucureşti, cu 8-2 Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” Câmpina şi au pierdut cu 4-3 în faţa Şcolii nr. 1 Telega (Prahova). De menţionat că acest turneu naţional a fost organizat de Federaţia Română de Rugby în parteneriat cu Jandarmeria Română şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.
Turneul a fost câştigat de Şcoala „George Bacovia” Bucureşti care a dispus în finala competiţiei cu scorul de 6-3 de Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” Bucureşti.
Pe lângă turneul de rugby tag, Jandarmeria Română şi-a deschis porţile pentru a le demonstra celor mici farmecul vieţii de jandarm, iar copiii au avut prilejul să asiste şi să participe interactiv la diverse demonstraţii ale forţelor speciale. Sportivii au avut parte şi de o vizită-surpriză a primei doamne, Maria Băsescu, care a venit însoţită ce un grup de copii din Alba.