marți, 27 martie 2018

ȘCOALA ALTFEL 2018

MARATONUL  TINERELOR  TALENTE
Proiectul educațional s-a desfășurat azi, 27.03.2017, la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat, în cadrul Programului "Să știi mai multe, să fii mai bun!" Activitatea a reunit talente diverse care au pus în valoare personalitățile unice ale elevilor și au adus bucurie în sufletele tuturor celor prezenți.

Profesori coordonatori: Ghica Cornelia, Frățilă Monica, Ispas Florența și Banu Ion.



SCOALA ALTFEL 2018 - MICII COFETARI

Marți, 27 martie 2018, elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat, îndrumați de d-na prof. Petre Valentina, au organizat un atelier culinar prin intermediul căruia cei mici au descoperit arta de a pregăti un desert ușor, sănătos și simplu de preparat.
Atelierul „Micii cofetari” a avut ca scop dezvoltarea abilităților practice și de socializare, într-un mod interactiv, atractiv și competitiv.

SCOALA ALTFEL 2018 - PITULICEA

TALENTUL MEU - proiect educațional desfășurat marți, 27.03.2018 în cadrul Programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!” la Școala Gimnazială Pitulicea. Coordonatoarea proiectului, prof. Cornelia Jipa și-a propus să dezvolte elevilor din ciclul gimnazial abilitatea de a juca un rol, a gustului pentru spectacol.
Scopul proiectului: Folosirea lecturii dramatizate ca modalitate de intelegere a mesajului si a diferentelor dintre arta cuvantului si arta dramatica.