luni, 4 decembrie 2017

PROIECTUL EDUCAȚIONAL „MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN!”

În perioada 28 noiembrie - 04 decembrie 2017 elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat, coordonați de dna prof. Petre Valentina, au derulat în cadrul proiectului educațional “Mândru că sunt român!” mai multe activități cu încărcătură patriotică prin intermediul cărora au promovat cultura și valorile românești. Elevii au simțit din plin mândria de a fi român, arătând disponibilitate în activitățile desfășurate.
 

 

ÎNVĂȚĂTOAREA IDEALĂ

Nu a trecut prea multă vreme de când am făcut primii pași ȋn curtea școlii și ȋn sala de clasă. Nu aveam decât șase ani. Ţin foarte bine minte momentul ȋn care domnul director ne-a prezentat-o pe doamna ȋnvățătoare TOMA LILIANA.
În fața mea am vazut o doamnă ȋnaltă, frumoasă, tânără și elegantă, care ne-a primit cu brațele deschise pe toți, ne-a invitat ȋn clasă, am făcut cunoștință  si am schimbat câteva impresii.
Doamna este o persoană sensibilă, la fel ca și mine. Se supară atunci când colegii  mei nu-și fac temele sau când nu sunt cuminți. Eu, la fel ca și dumneaei, mă necăjesc, pentru că văd cât de tare o dezamăgim.
Doamna vorbește frumos cu noi, calm si liniștit. Ne explică fiecare lecție ȋncât să le invățăm din clasă. Întotdeauna este bine pregătită la lecții și are aceleași pretenții  de la noi. Nu ne-a pedepsit niciodată deși apar conflicte, a găsit cale de mijloc pentru a le evita.
Sunt conștient că peste puțin timp va trebui să-mi iau la revedere de la dânsa. Cred că va fi un moment destul de greu, dar doamna ne-a pregătit ȋn acești ani ȋncât să facem față cerințelor viitorului și să demonstrăm că nu mai suntem  așa de mici copii. Cred că ȋn continuare nu o să o dezamăgesc și o voi face sa fie mândră de mine, așa cum sunt eu mândru că am fost  și sunt elevul dumneaei.
Pentru mine, doamna este învățătoarea ideală și din acest motiv pot să-i spun cât de mult o iubesc  și-i mulțumesc!
ISPAS Răzvan Gabriel - Clasa a IV-a - Școala Gimnazială Pitulicea