joi, 16 februarie 2023

BUNELE MANIERE ALE COPIILOR FERICIȚI DESCOPERĂ STILUL TĂU DE ÎNVĂȚARE

 #ȘcoalaGimnazialăGlodeanuSărat

#AsociațiaRESPIRO

🟢Joi, 16.02.2023, elevii claselor a III-a, a IV-a, V-a și a VI-a de la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat au participat la seminarele „Bunele maniere ale copiilor fericiți” și „Descoperă stilul tău de învățare”, susținute  de către d-nul  Silviu Dănăilă -trainer Respiro.

🟠Învățarea sau reținerea noilor informații este întâlnită de fiecare dintre noi pe parcursul întregii vieți. Fiecare avem propria metodă de a învăța, dar reținerea noilor informații se poate simplifica dacă descoperim propriul stil de învățare.

🔵Învățând manierele de comportare civilizată, elevii noștri au deprins instrumentele de care au nevoie pentru a se descurca mult mai uşor în împrejurări complicate.

🔴În cadrul acestor seminare, elevii au învăţat cum să se comporte în diferite situaţii şi au căpătat încredere pentru a face faţă altora noi.

🟡Folosind şi profitând de aceste reguli de bune maniere și-au dezvoltat un simţ al respectului de sine şi  încredere în propria persoană.

🟣Copiii care învaţă încă din copilărie politeţea, amabilitatea, respectul, buna-cuviinţă,   nu vor ajunge nişte oameni care să fie în  permanent conflict cu societatea.

🟤Prin temele propuse, elevii au înțeles care  sunt manifestările de comportament civic în viaţa cotidiană, în familie, în școală, în societate, respectarea semenilor, securitatea socială.

#TrăieșteDeNota10