vineri, 11 martie 2022

Școala Gimnazială Glodeanu Sărat -locul 1 la Olimpiada Națională a Sportului Școlar -handbal băieți (gimnaziu) -faza pe centre de localități (Bz5)

După o perioadă de 2 ani, în care pandemia de Covid-19 a pus stăpânire pe întreaga planetă, oprind toate competițiile sportive școlare,  Școala Gimnazială Glodeanu Sărat a participat cu succes la prima competiție din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar desfășurată, vineri, 11.03.2022, în sala de sport din comuna Glodeanu Sărat. După cele 3 meciuri desfășurate în compania colegilor din unitățile de învățământ din localitățile Amaru, Gherăseni și Pietroasele, handbaliștii noștri au obținut 2 victorii(12-2 cu Pietroasele și 20-2 cu Amaru) și un egal (11-11 cu Gherăseni), reușind performanța de a redeveni campioana zonei 5 Buzău la handbal băieți – gimnaziu și implicit obținerea calificării la faza județeană a ONSS 2022. Felicitări tinerilor handbaliști din Glodeanu Sărat!!!

Echipa Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat: Burlacu Costin, Cîrstoiu Gabriel, Cristea Adrian, Feraru Alin, Frățilă Petru, Mihai Ionuț, Stroe Andrei, Voicu Răzvan, Bărdan Andrei, Neagu Ionuț, Drăgan Andrei, Patar Leonard, Stanciu Eduard, Vișan Andrei, David Iosif 
Antrenor: Prof. Nicolae TRIȘCAȘ