luni, 28 noiembrie 2022

CONCURSUL „SFÂNTUL ANDREI, APOSTOLUL ȘI OCROTITORUL ROMÂNILOR”

LOCUL 1 PENTRU ELEVELE ȘCOLII GIMNAZIALE GLODEANU SĂRAT

🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇

🟢Asociația Proreligo și Școala Gimnazială „Sfântul Apostol Andrei” din Buzău, au organizat sâmbătă, 26.11.2022, a Vll-a ediție a Concursului „Sfântul Andrei - Apostolul și Ocrotitorul Românilor”, având tema „Viața și activitatea Sfântului Andrei și rugăciunea în viața creștinului”.

🔵Concursul s-a adresat celor trei cicluri de învăţământ (primar, gimnazial și liceal), cu participare directă.

🟣La secțiunea CREAȚIE ARTISTICĂ, eleva Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat, Riciu Andreea (clasa a IV-a) a obținut locul 1.

🟤La secțiunea INTERPRETARE CÂNTEC RELIGIOS ȘI PATRIOTIC, elevele Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat, Trandafir Larisa Florina (clasa a VIII-a)  și Trandafir Alexia Florentina (clasa a IV-a)  au obținut locul 1.

🟠 Felicitări elevelor noastre pentru rezultatele obținute!💙💛❤️ Mulțumim cadrelor didactice coordonatoare -Grama Ionuț, Petre Valentina și Frățilă Monica.

#ȘcoalaGlodeanuSărat



HORA UNIRII

 I💓ROMÂNIA! 

#ȘcoalaGimnazialăGlodeanuSărat

💙💛💓



DISEMINARE PROIECT ERASMUS +

Comunicarea eficientă: Strategii de predare și de învățare

#Erasmus+   #ȘcoalaGlodeanuSărat  # Slovenia  #România

Diseminarea proiectului de acreditare Erasmus+/ Domeniu - Educație școlară/ Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea persoanelor în scopul învățării (2021-1-RO01-KA121-SCH-000009224) s-a realizat în cadrul consiliului profesoral al unității de învățământ, în ziua de 28.11.2022, la care au participat 21 cadre didactice. Profesorii participanți la cea de-a 3-a mobilitate, organizată în perioada 14-18.11.2022, în Ljubljana (Slovenia), prof. Drugău Maria Diana și prof. Ghițescu Alina Maria, au prezentat experiențele legate de participarea la programul Erasmus+ și felul în care vor implementa în școală noile cunoștințe și deprinderi.

Cursul de formare din Slovenia a avut ca temă: „Comunicarea eficientă: Strategii de predare și de învățare” și a vizat dezvoltarea abilităților de comunicare eficientă și îmbunătățirea comunicării cu elevii, părinții și cadrele didactice. Activitatea de diseminare a avut ca scop furnizarea de informații în legătură cu proiectul, precum și prezentarea unor exemple de bune practici ce pot fi aplicate cu succes la clasă.