joi, 29 martie 2018

SCOALA ALTFEL 2018 - MARATONUL TINERELOR TALENTE

MARATONUL TINERELOR TALENTE
Joi, 29.03.2018, la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat s-a desfășurat a treia ediție a  concursului cultural-artistic „Maratonul tinerelor talente”, care a avut ca scop promovarea și valorificarea disponibilităților artistice ale elevilor din ciclul primar. S-a urmărit stimularea spiritului de competiție, a comunicării și a fair-play-ului între participanți.

Coordonatori: prof. Anton Ancuța, prof. Petre Valentina, prof. Cazacu Dumitru și înv. Trifu Ion



















ȘCOALA ALTFEL 2018 - SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Joi, 29.03.2018, la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat, elevii claselor a V-a , coordonați de către prof. Banu Florența și prof. Banu Ion au desfășurat activitatea „Salata de fructe, care a avut ca scop formarea si dezvoltarea deprinderilor de alimentatie sanatoasa.













ȘCOALA ALTFEL 2018 - ELEVII AU TALENT!

ELEVII AU TALENT!

Joi, 29.03.2018, la Școala Gimnazială Pitulicea s-a desfășurat concursul cultural-artistic  „Elevii au talent!”. În cadrul acestui eveniment, personalul didactic din ciclul primar au avut în vedere fructificarea talentelor personale ale elevilor și corelarea aptitudinilor cu atitudinile caracteriale, stimulându-se potențialul artistic al acestora. De asemenea, concursul a avut ca scop promovarea și valorificarea disponibilităților artistice ale elevilor din unitatea de învățământ.