miercuri, 6 aprilie 2022

ȘCOALA GIMNAZIALĂ GLODEANU SĂRAT -LOCUL 1 PE JUDEȚ (Rural) Olimpiada Națională a Sportului Școlar -HANDBAL FETE

 Miercuri, 06.04.2022, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi Buzău, handbalistele Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat au continuat seria victoriilor în competițiilor sportive  desfășurate în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, obținând locul 1 pe județ (rural).

Echipa noastră a învins în primul meci, Școala Gimnazială Smeeni cu scorul de 7-5, a urmat o remiză în compania echipei Școlii Gimnaziale Cernătești (5-5), iar în ultimul meci am învins Școala Gimnazială Măgura cu scorul de 6-2.

Echipa noastră - Teodora NECULA, Sabina SIMION(cea mai bună jucătoare), Andra RADU, Diana ROMAN, Cristina BURCEA, Diana DRAGU, , Silvia SLATE, Andrea STĂNILĂ, Andreea STROE, Maria DUMITRU, Bianca LUNGU și Denisa STANCIU (antrenor: Nicolae TRIȘCAȘ) a demonstrat că are valoare și că rezultatele obținute la competiții nu sunt întâmplătoare, ci reprezintă rodul muncii și seriozității fiecărei sportive în parte.

În spatele acestor performanțe, sunt ore de trudă, de efort și de sacrificii. Ne bucurăm pentru rezultatele handbalistelor noastre, mai ales că acestea determină ca Școala Gimnazială Glodeanu Sărat să fie recunoscută în plan sportiv ca una de top.

Felicitări fete minunate! Suntem mândri de voi!

#GlodeanuSăratTOP1