luni, 20 martie 2023

CUPA PRIMĂVERII LA RUGBY TAG MIXT

🏈       🏆       🥇       🥈       🏉       🏈       🏆       🥇       🥈       🏉    

LOCUL 1 (clasele I-IV) ȘI LOCUL 2 (clasele V-VIII) PENTRU ȘCOALA GIMNAZIALĂ GLODEANU SĂRAT

#ȘcoalaGimnazialăGlodeanuSărat 💛 #SCMGloriaBuzău  💛#SportulPentruToti 💛 #RugbyTagMixt 💛 #WeLikeRugby

🟩Duminică, 19.03.2023, într-o zi superbă de primăvară, Secția Sportul pentru Toți din cadrul SCM Gloria Buzău (coordonatori prof. PAULA IVAN și prof. RADU ȘTEFAN), a avut inspirația de a organiza o competiție de rugby tag mixt (Cupa Primăverii), ce a atras peste 100 de copii pe Stadionul de rugby din Parcul Tineretului, o performanță deosebită obținută de către organizatori, dacă ținem cont de faptul că în ultimul timp, majoritatea copiilor sunt atrași mai mult de spațiul virtual și de device-uri.

🟦Unitatea noastră de învățământ a onorat invitația de a participa la această competiție cu două echipe de rugby tag mixt (învățământ primar și învățământ gimnazial) și am demonstrat prin jocurile disputate împotriva unor adversari redutabili că suntem pregătiți să atacăm și anul acesta titlurile de campioană județeană la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

🟨Rezultatele obținute de către sportivii din clasele I-IV:

️Școala Gimnazială Glodeanu Sărat - SCM Gloria Buzău 7-3

️SCM Gloria Buzău - Școala Gimnazială Scurtești 4-1

️Școala Gimnazială Glodeanu Sărat - Școala Gimnazială Scurtești 5-0

🟩Clasament final clasele I-IV:

🥇 Locul I - ȘCOALA GIMNAZIALĂ GLODEANU SĂRAT

🥈 Locul II - SCM Gloria Buzău

🥉 Locul III - Școala Gimnazială Scurtești 

🟦Echipa Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat (clasele I-IV): Dinu  Andra Valentina (clasa a IV-a), Carlaboiu Ionuț Denis (clasa a III-a), Năstase Mihaela Ionela (clasa a IV-a), Radu Andrei Dragoș (clasa a IV-a), Burcea Cristian Florin (clasa a IV-a), Mihai Andrei (clasa a IV-a), Mușat Daria Bianca (clasa a IV-a), Patar Cristina Lucica (clasa a III-a), Militaru Daria Maria (clasa a IV-a), Dobrin Bianca Elena (clasa a IV-a) - Antrenor: Prof. Trișcaș Nicolae.

🟨Rezultatele obținute de către sportivii noștri din clasele V-VIII:

️Școala Gimnazială Glodeanu Sărat - Școala Gimnazială Mătești 6-1

️Școala Gimnazială Glodeanu Sărat - Școala Gimnazială Glodeanu Siliștea 5-0

🟩În finala competiției:

️Școala Gimnazială Glodeanu Sărat - Școala Gimnazială Scurtești 2-4

🟦Clasament final clasele V-VIII

🥇 Locul I - Școala Gimnazială Scurtești 

🥈 Locul II - ȘCOALA GIMNAZIALĂ GLODEANU SĂRAT 

🥉 Locul III - Școala Gimnazială Glodeanu Siliștea

🏅Mențiune - Școala Gimnazială Mătești

🟨Echipa Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat (clasele V-VIII): Roman Alexia Diana (clasa a VII-a), Dumitru Maria Andreea (clasa a VI-a), Trandafir Irina Florentina (clasa a V-a), Burcea Cristina Georgiana (clasa a VII-a), Drăgan Andrei Ionuț (clasa a VII-a), Carlaboiu Adrian (clasa a VI-a), Patar Leonard (clasa a VI-a), Stanciu Georgian Eduard (clasa a VI-a), Jipa Georgian Ionuț (clasa a V-a), Manea Marius Daniel (clasa a V-a) - Antrenor: Trișcaș Nicolae

🟩De menționat că sportiva noastră, Roman Alexia Diana (clasa a VII-a) de la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat a obținut titlul de cea mai bună jucătoare a competiției.

🟦A fost o competiție excelent organizată, a fost rugby, a fost bucurie pe chipul fiecărui copil, a fost spectacol, entuziasm, dăruire și ce este cel mai important în sport: A FOST FAIR-PLAY!

🟨La sfârșitul competiției, organizatorii au oferit echipelor participante diplome și cupe.

🟩Felicitări, dragi copii frumoși și talentați! 👏👏👏Suntem mândri de voi!💛💙💛

🟦Mulțumim SCM GLORIA BUZĂU (SECȚIA SPORTUL PENTRU TOȚI) pentru invitația de a participa la acest minunat eveniment sportiv!