miercuri, 21 decembrie 2022

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA ELEVII, PREȘCOLARII ȘI CADRELE DIDACTICE DIN COMUNA GLODEANU SĂRAT

Glodeanu Sărat este una dintre localitățile în care darurile de Crăciun au devenit o tradiție. În fiecare an, în luna decembrie, se împart pachete cu dulciuri copiilor din comună, cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Luni, 19.12.2022, autoritățile locale din comuna Glodeanu Sărat au intrat în rolul de mesageri ai lui Moș Crăciun, oferind cadouri tuturor elevilor, preșcolarilor și cadrelor didactice din comunitate, „Mesagerii lui Moș Crăciun” și-au îndeplinit misiunea, aducând zâmbet și bucurie pe chipul fiecărui copil.

„În fiecare an, ne străduim să asigurăm pachetele cu dulciuri pentru elevii și preșcolarii din comuna noastră. Este un dar simbolic, dar care sunt sigur că aduce bucurie în sufletele copiilor. Trebuie să împărtășim cu toții bucuria Crăciunului, să fim buni și generoși. Și ce poate fi mai frumos decât să dăruiești bucurie, să vezi copii fericiți?” -Neculai Stoica, primarul comunei Glodeanu Sărat.

Pe lângă cadourile de Crăciun, autoritățile din Glodeanu Sărat sprijină financiar unitățile de învățământ din comună, pentru ca elevii de aici să poată benefica de cele mai bune condiții de educație.