luni, 27 martie 2023

OLIMPIADA NAȚIONALĂ A SPORTULUI ȘCOLAR 2023 ȘCOALA GIMNAZIALĂ GLODEANU SĂRAT LA FAZA JUDEȚEANĂ -HANDBAL BĂIEȚI GIMNAZIU 🤾🤾‍🤾

 🏆 #ScoalaGimnaialăGlodeanuSărat 🏆  #ONSS2023  🏆 #HanbalBăiețiGimnaziu 🏆

🟧Luni, 27.03.2023, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv  ,,Iolanda Balaș Soter’’ Buzău s-a desfășurat etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal băieți gimnaziu.

️La competiție au participat echipele campioane în faza centrelor de localități/municipiu: Școala Gimnazială Glodeanu Sărat, Liceul cu Program Sportiv  ,,Iolanda Balaș Soter” Buzău, Școala Gimnazială „George Emil Paladi” Buzău, Școala Gimnazială Unguriu, Școala Gimnazială Fundeni-Zărnești și Liceul Tehnologic Vernești.

🟧După meciuri echilibrate în compania unor adversari foarte buni, dar  cu multe ratări din partea sportivilor noștri, echipa școlii noastre nu a reușit să se ridice la înălțimea celor de la învățământ primar, care au obținut titlul de campioană județeană în urmă cu două săptămâni, clasându-se la finalul competiției pe un onorant loc 5 pe județ (mențiune).

️Echipa Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat: Denis MIHAI (clasa a VIII-a), Alexandru ZAMFIR (clasa a VI-a), Andrei DRĂGAN (clasa a VII-a), Marian RICIU (clasa a VIII-a), Adrian CARLABOIU (clasa a VI-a), Leonard PATAR (clasa a VI-a)-căpitanul echipei, Eduard STANCIU (clasa a VI-a), Marius MANEA (clasa a V-a), Georgian JIPA (clasa a V-a), Raul ISTRATE (clasa a V-a), Andrei BĂRDAN (clasa a VIII-a). Antrenor. Prof. Nicolae TRIȘCAȘ

🟧Felicitări! Suntem mândri de voi! 🧡🖤🧡

ACTIVITATEA EXTRACURRICULARĂ ,,ÎNTÂLNIRE CU DUMNEZEU"

 🔷 #ȘcoalaGimnazialăGlodeanuSărat 🔷 #ÎntâlnireCuDumnezeu 🔷

🟩Luni, 27 martie 2023, în prima zi din cadrul proiectului național Școala Altfel, elevii din învățământul primar de la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat au derulat activitatea extracurriculară ,,Întâlnire cu Dumnezeu".

🟫Activitatea a debutat cu vizitarea bisericii din localitate, unde au fost întâmpinați cu brațele deschise de către preotul paroh Frățilă Bogdan, care le-a vorbit celor mici despre puterea rugăciunii, despre împărtășirea în mod regulat cu Tainele lui Hristos, precum si despre sărbătorile pascale ce se apropie.

🟩În partea a doua a activității, elevii au participat la ateliere de creație: pictarea unor secvențe biblice, realizarea unor felicitări de Paște.

🟫La finalul activității,  elevii s-au declarat mulțumiți, încântați de predica preotului din localitate, consolidându-și astfel, deprinderile de comportare civilizată în biserică, în timpul unei slujbe, dar și de atelierul de creație, întrucât această activitate este pe placul tuturor elevilor.

ATELIER DE PICTAT PE TRICOURI 🎨 🎨 🎨 PAINTING ON T-SHIRTS

 💜  #ȘcoalaGimnazialăGlodeanuSărat 💜  #ILikePainting 💜

🔴Luni, 27.03.2023, elevi din ciclul gimnazial, coordonați de către profesor Dugheană Violeta au participat la atelierul de pictură cu tema: PAINTING ON T-SHIRTS.

🟢Activitatea a avut în vedere  exprimarea emoțiilor și trăirilor elevilor cu ajutorul formelor și a culorilor. În cadrul acestui atelier, elevii au descoperit și pus în practică tehnica picturii pe material textil.

🟡Culori, forme, imaginație, toate s-au îmbinat, iar rezultatul a fost încântător: tricouri personalizate și ... zâmbete pe chipurile copiilor.

🟣Felicitări tuturor!!!!!!👏👏👏