vineri, 5 mai 2023

ȘCOALA GIMNAZIALĂ GLODEANU SĂRAT - LOCUL 4 LA FAZA ZONALĂ A OLIMPIADEI NAȚIONALE A SPORTULUI ȘCOLAR - SRUGBY GIMNAZIU🏈🏉

#ONSSFazaZonală  #RugbyTag  #Gimnaziu  #ȘcoalaGlodeanuSărat 

Sâmbătă, 06.05.2023, pe terenul de rugby al SCM Gloria Buzău, echipa de rugby tag a Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat, campioana județului Buzău, a participat la faza zonală a competiției de SRugby mixt din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, împreună cu campioanele județelor Constanța, Brăila, Tulcea, Galați și Vrancea.

După tragerea la sorți, echipa noastră a fost repartizată în grupa B, împreună cu echipele: Şcoala Gimnazială Nr.16 „Marin Ionescu Dobrogianu” Constanţa și Școala Gimnazială „Învățător Gheorghe Asănache” Bordești.

Am început competiția cu o victorie frumoasă împotriva campioanei județului Constanța (6-1), însă am fost învinși de echipa din Vrancea (3-7). Cu locul 2 ocupat în grupă, echipa noastră s-a calificat în semifinale competiției, unde am întâlnit campioana județului Galați (4-7).

În finala mică a competiției, Școala Gimnazială Glodeanu Sărat a început jocul foarte bine, conducând la pauză cu scorul de 4-1 campioana județului Brăila(Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” Brăila), însă în finalul reprizei a doua am fost egalați. Au urmat două reprize de prelungiri, în urma cărora, colegii din Brăila au înscris două eseuri, câștigând astfel finala mică cu scorul de 6-4.

Clasament final:

Locul I - Școala Gimnazială „Învățător Gheorghe Asănache” Bordești

Locul II - Școala Gimnazială Nr 18 Galați

Locul III - Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” Brăila

Locul IV – Școala Gimnazială Glodeanu Sărat

Locul V - Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea

Locul VI - Şcoala Gimnazială Nr.16 „Marin Ionescu Dobrogianu” Constanța

Echipa Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat: Roman Alexia Diana (clasa a VII-a), Dumitru Maria Andreea (clasa a VI-a), Trandafir Irina Florentina (clasa a V-a), Burcea Cristina Georgiana (clasa a VII-a), Drăgan Andrei Ionuț (clasa a VII-a), Carlaboiu Adrian (clasa a VI-a), Patar Leonard (clasa a VI-a), Stanciu Georgian Eduard (clasa a VI-a), Jipa Georgian Ionuț (clasa a V-a), Zamfir Alexandru (clasa a VI-a), Patar Andreea (clasa a V-a) - Antrenor: prof. Trișcaș Nicolae

Felicitări echipei noastre pentru performanța de a reprezenta județul Buzău în această fază a competiției, felicitări adversarilor noștri pentru calitatea jocului, pentru combativitate și fair-play. Felicitări și mulțumiri organizatorilor pentru modul exemplar de desfășurare a competiției (Inspector școlar – prof. Ciubotaru George, prof. Zoican Nicușor, prof. Georgescu George, prof. Ioniță Lucica, prof. David Gabriel, prof. Georgescu Cristian, prof. Potîrniche Emilia). A fost o competiție excelent organizată! Felicitări arbitrilor pentru modul corect de gestionare a meciurilor! 

#MândriDeSportiviiNoștri