vineri, 5 aprilie 2013

PROIECT EDUCAȚIONAL

ŞCOALA MEA E ECO
 
Proiectul  educațional « ŞCOALA MEA E ECO », coordonat de către d-na prof. Gheorghe Laura, a luat fiinţă din necesitatea de a forma copiilor  şi adulților deprinderi de viaţă sănătoasă. Pornind de la ideea că „o viaţă sănătoasă începe cu un mediu sănătos”,  cadrele didactice ale Şcolii Gimnaziale Glodeanu Sărat în colaborare cu Asociaţia « Let`s Do It, Romania”  reprezentată de doamna Raluca Andrei, au prezentat elevilor un filmuleţ în care se puteau observa efectele nocive ale poluării. A urmat un PPT interactiv, cu ajutorul caruia au fost verificate  cunostinţele elevilor despre reciclare.
Această acţiune de educare în favoarea mediului nu se va opri aici, ci va continua încercând astfel, să educăm elevii să-şi desfăşoare viaţa/activitatea dupa conceptul celor 3 R – REDUCE, REUTILIZEAZĂ, RECICLEZĂ!


 

PROIECT EDUCAȚIONAL

„AZI SUNTEM PE SCENĂ!”       
Elevii claselor V-VI de la Școala Gimnazială Pitulicea, comuna Glodeanu Sărat, coordonați de către d-na prof. Jipa Cornelia au susținut o activitate de tip spectacol - concurs unde participanţii au evoluat la probele încadrate în interpretarea unei dramatizari. Activitatea s-a desfășurat în cadrul programului ''Să știi mai multe să fii mai bun!'' și a avut ca scop cultivarea spiritului creativ și a inclinaţiilor artistice ale elevilor.