vineri, 30 martie 2018

ȘCOALA ALTFEL 2018 - PARCURSURILE SPORTIVE - O 9 PROVOCARE!

Vineri, 30.03.2018, elevii ciclului gimnazial de la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat, coordonați de către profesorii de educație fizică au participat în sala de sport comunală la derularea activităților sportive din cadrul proiectului Parcursurile sportive - o 9 provocare!.
Obiectivele proiectului:
- Promovarea și menținerea sănătății, a stării de bine a elevilor prin mișcare;
- Promovarea modalităților de petrecere a timpului liber în mod plăcut și util;
- Cultivarea și valorificarea potențialului creator al elevilor;
- Dezvoltarea componentelor educaționale, a unei atitudini responsabile față de viitorul lor în sport, precum și rolul mișcării în activitatea de zi cu zi;
- Dezvoltarea altor stiluri de învățare;
- Creșterea capacității de motivare în realizarea mișcărilor specifice parcursurilor sportive;
- Cunoașterea importanței legăturii sănătății fizice și sănătății mentale;
- Cunoașterea și socializarea între elevi, asigurând implementarea mult mai puternică a spiritului de fair-play în manifestările sportive în care urmează să se întalnească.




























ȘCOALA ALTFEL 2018 - EXCURSIE SINAIA-BUȘTENI

Joi, 29 martie 2018,  elevii Școlii Gimnaziale Pitulicea, însoțiți de profesorii lor - Grama Ionut, Jipa Cornelia, Potirniche Emilia, Banu Crina si Petcu Valentin au participat la excursia organizată în cadrul Programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!” - Sinaia-Busteni, ce a avut ca scop formarea deprinderilor de observare a aspectelor mediului, de dezvoltare a propriilor abilitati si deprinderi. Astfel, elevii au vizitat Manastirea Sinaia, Muzeul Cinegetic Posada, si Casa Memoriala „George Enescu” din Sinaia. 
















ALBINUȚELE D-NEI PROFESOARE OANA DUȚĂ

CALATORIA ALBINUTEI MAIA
Preșcolarii grupei mari de la Grădinița cu Program Normal Glodeanu Sărat, coordonați de d-na profesoară Oana Duță au desfăşurat o serie de activităţi interesate în cadrul proiectului Calatoria albinutei Maia
Scopul proiectului a fost acela de a verifica cunostintele si deprinderile copiilor referitoare la insectele aparute in anotimpul primavara, dezvoltarea capacitatii de exprimare orala, verificarea cunostintelor acumulate.




ȘCOALA ALTFEL 2018 - „SPORT, MIȘCARE, SĂNĂTATE”

Elevii din ciclul primar de la Școala Gimnazială Pitulicea au  participat vineri, 30.03.2018, la activitatea „Sport, mișcare, sănătate”. Ei au concurat la gamă diversificată de jocuri și ștafete sportive: Șah, „Nu te supăra frate”, Ștafeta cu cartoful in lingura, Cursa contratimp, Întrecere cu mere, Voinicii. Prin  intermediul acestor activitati s-a urmărit dezvoltarea dragostei pentru mișcare, fortificarea organismului, întărirea sănătății, dezvoltarea trăsăturilor pozitive de caracter.