luni, 24 aprilie 2023

SUNTEM DIN NOU CAMPIONII JUDEȚULUI BUZĂU ❗️❗️❗️🥇🏆🏈🏉

 🏆#ȘcoalaGimnazialăGlodeanuSărat🏆#CampionaJudetuluiBuzau🏆#RugbyTag🏆

OLIMPIADA NAȚIONALĂ A SPORTULUI ȘCOLAR -FAZA JUDEȚEANĂ LA RUGBY TAG -ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR

🟠Luni, 24.04.2023, localitatea noastră a fost gazda competiției de rugby tag -înv. primar din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Pe terenul amenajat pe locul fostei baze sportive a echipei de fotbal Astra Glodeanu Sărat, sportivii noștri au evoluat foarte bine, cu ambiție și determinare în fața colegilor din Cernătești și Scurtești.

🟢Rezultate:

Școala Gimnazială Cernătești - Școala Gimnazială Scurtești 3 - 7

Școala Gimnazială Glodeanu Sărat - Școala Gimnazială Cernătești 12 – 0

Școala Gimnazială Scurtești - Școala Gimnazială Glodeanu Sărat 2 – 8

Clasament:

🥇Locul 1 Școala Gimnazială Glodeanu Sărat

🥈Locul 2 Școala Gimnazială Scurtești

🥉Locul 3 Școala Gimnazială Cernătești

🔵Pentru al doilea an consecutiv, Școala Gimnazială Glodeanu Sărat obține titlul de campioană a județului Buzău la rugby tag -înv. primar, o performanță excepțională, dacă ținem cont de faptul că majoritatea componenților echipei sunt și campioni județeni / vicecampioni zonali la minihandbal.

🟡Pe lângă titlul de campioni ai județului, sportivii noștri au primit din partea organizatorilor titlurile de cel mai tehnic jucător/jucătoare : Carlaboiu Denis și Dinu Andra, precum și titlul de cel mai bun jucător al turneului: Năstase Ionela.

🟠Din lotul echipei campioane au făcut parte: Carlaboiu Ionuț Denis (clasa a III-a) Dinu  Andra Valentina (clasa a IV-a), Năstase Mihaela Ionela (clasa a IV-a), Radu Andrei Dragoș (clasa a IV-a), Burcea Cristian Florin (clasa a IV-a), Mihai Andrei (clasa a IV-a), David Florian (clasa a III-a), Mușat Daria Bianca (clasa a IV-a), Patar Cristina Lucica (clasa a III-a), Burcea Robert (clasa a IV-a), Nancu Maria Dănuța (clasa a III-a), Dobrin Bianca Elena (clasa a IV-a) - Antrenor: Prof. Trișcaș Nicolae.

🟢„Sunt bucuros și onorat că acești copii minunați au câștigat și s-au calificat pentru faza zonală de la Galați ce se va desfășura în perioada 6-7 mai 2023. Sunt convins că  vom reprezenta cu cinste comuna Glodeanu Sărat și județul Buzău la această fază a competiției. Felicit copiii pentru efortul depus și rezultatele obținute. Sunt mândru de sportivii mei!  Au jucat foarte bine. Le mulțumesc părinților pentru colaborarea și înțelegerea de care dau dovadă! Mulțumesc autorităților locale care ne susțin și tuturor celor care s-au implicat pentru ca sportul în comuna noastră să performeze.” -prof. Nicolae Trișcaș.

🔵Felicitări și mult succes la faza zonală de la Galați!!!👏🙏

#SuntemMândriDeVoi