joi, 25 mai 2023

SPECTACOL HANDBALISTIC LA „CUPA 1 IUNIE” DE LA GLODEANU SĂRAT 🏆🤾‍♂️🤾🤾‍♀️

💜 #ȘcoalaGimnazialăGlodeanuSărat 💜 #ASCViitorulIalomița 💜#Cupa1Iunie 💜 #WeLikeHandball 💜

🔴Vineri, 26.05.2023 - într-o atmosferă plină de energie și entuziasm, copii de la clasele pregătitoare la clasa a VII-a s-au reunit la Glodeanu Sărat pentru a participa la spectacolul handbalistic organizat cu ocazia „Cupei 1 Iunie”. Evenimentul, dedicat Zilei Copilului, a oferit copiilor oportunitatea de a-și demonstra abilitățile sportive și de a se bucura de o zi plină de distracție și competiție. Sala de sport a devenit arena unde micuții handbaliști au fost în centrul atenției, pregătiți să arate pasiunea și talentul lor în acest sport captivant.
🟠Competiția a inclus meciuri palpitante între echipele formate din copii de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ GLODEANU SĂRAT (2 echipe de fete + 1 echipă de fete+băieți) și ASC VIITORUL IALOMIȚA (3 echipe de fete). Fiecare echipă și-a pus la încercare abilitățile, concentrarea și strategia de joc în încercarea de a obține victoria. Spiritele s-au înflăcărat pe teren, iar pasiunea pentru handbal a fost evidențiată în fiecare mișcare și fiecare aruncare la poartă.
🟡Au fost jocuri foarte disputate în care nu au contat rezultatele, fiecare participant a fost un învingător în această competiție a inimilor, unde prietenia, fair-play-ul și bucuria au fost cele mai importante trofee. „Cupa1 Iunie” nu a fost o competiție doar despre rezultate și performanțe sportive, ci și despre bucuria de a juca handbal, de a face noi prietenii și de a crea amintiri frumoase în cadrul acestui eveniment special.
🟢Astfel de evenimente sportive contribuie la formarea unei generații de tineri responsabili, sănătoși și competitivi, iar această competiție a demonstrat cu prisosință potențialul și talentul copiilor.
🔵Felicitări tuturor participanților pentru spectacolul oferit!