sâmbătă, 8 aprilie 2023

VICECAMPIONII DIN GLODEANU SĂRAT ❗️ ❗️ ❗️ ❗️ 🤾‍♀️ 🏆 🥈 🤾 🏆 🥈 🤾‍♂️ 🏆 🥈 🤾 🏆 🥈 🤾‍♂️ 🏆

FAZA ZONALĂ A OLIMPIADEI NAȚIONALE A SPORTULUI ȘCOLAR  LA MINIHANDBAL -ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR -CONSTANȚA 06-07.04.2023

💛 #GlodeanuSăratVicecampioană 💛  #ONSS2023 💛  #Minihandbal 💛 #WeLikeHandball 💛  #SalaSporturilorSimonaAmânarConstanța 💛

🟣Campioana județului Buzău – Școala Gimnazială Glodeanu Sărat, a participat în perioada 06-07aprilie 2023 la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la minihandbal - învățământ primar, care s-a desfășurat în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța.

🟡Adversarele echipei noastre au fost campioanele județelor BRĂILA (Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Brăila), CONSTANȚA (Școala Gimnazială „Jean Bart” Constanța), GALAȚI (Școala Gimnazială „Elena Doamna” Tecuci), TULCEA (Școala Gimnazială Greci) și VRANCEA (Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Focșani).

🟣 În urma tragerii la sorţi, au fost create 2 grupe a câte 3 echipe:

Grupa A

Școala Gimnazială Glodeanu Sărat

Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Brăila

Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Focșani

Grupa B

Școala Gimnazială „Jean Bart” Constanța

Școala Gimnazială „Elena Doamna” Tecuci

Școala Gimnazială Greci

🟡Echipa unității noastre de învățământ a învins ambele adversare din grupa: 25-6 cu Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Focșani și 22-9 cu Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Brăila.

🟣 Cu aceste 2 rezultate, micuții handbaliști din Glodeanu Sărat au obținut locul 1 în grupă și calificarea în semifinalele competiției, unde au întâlnit ocupanta locului 2 din grupa B, campioana județului Galați.

🟡După un jos spectaculos oferit de jucătorii noștri, Școala Gimnazială Glodeanu Sărat învinge Școala Gimnazială „Elena Doamna” Tecuci cu scorul 29-8 și obține calificarea în finala competiție.

🟣Din păcate, în finala competiției accidentarea portarului titular și a celei mai bune jucătoare, a contat foarte mult, slăbind forța de joc a echipei. Deși au luptat eroic în finala competiției, sportivii noștri nu au reușit să se ridice la nivelul jocurilor disputate în grupă și semifinală fiind învinși de reprezentata Constanței cu scorul de 30-20.

🟡Clasamentul final:

🥇Locul I - ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.18 JEAN BART- Constanța

🥈Locul II - ȘCOALA GIMNAZIALĂ GLODEANU SĂRAT -Buzău                      

🥉Locul III - ȘCOALA GIMNAZIALĂ ELENA DOAMNA TECUCI -Galați

🎖Locul IV - ȘCOALA GIMNAZIALĂ SFÂNTUL ANDREI -Brăila

🎖Locul V - ȘCOALA GIMNAZIALĂ GRECI -Tulcea

🎖Locul VI - ȘCOALA GIMNAZIALĂ NICOLAE IORGA FOCȘANI-Vrancea

🟣Felicitări echipei noastre pentru performanța obținută, felicitări adversarilor noștri pentru calitatea jocului, pentru combativitate și fair-play, felicitări arbitrilor pentru modul corect de gestionare a meciurilor!

🟡Echipa de minihandbal a Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat:  Carlaboiu Ionuț Denis (clasa a III-a) Dinu  Andra Valentina (clasa a IV-a), Năstase Mihaela Ionela (clasa a IV-a), Radu Andrei Dragoș (clasa a IV-a), Burcea Cristian Florin (clasa a IV-a), Mihai Andrei (clasa a IV-a), Feraru Yanis George (clasa a II-a), Mușat Daria Bianca (clasa a IV-a), Patar Cristina Lucica (clasa a III-a), Grigore Daria Ioana (clasa a IV-a), Dobrin Bianca Elena (clasa a IV-a) - Antrenor: Prof. Trișcaș Nicolae.

🟣Felicitări și mulțumiri organizatorilor și în mod special d-lui inspector Gabriel Georgescu pentru modul exemplar de gestionare și desfășurare a competiției, de condițiile oferite participaților. A fost o competiție excelent organizată, a fost handbal, a fost bucurie pe chipul fiecărui copil, a fost spectacol, entuziasm, dăruire și ce este cel mai important în sport: A FOST FAIR-PLAY!

🟡Mulțumiri speciale autorităților locale pentru tot ceea ce s-a realizat pentru copiii și tinerii din comună la nivel de infrastructură sportivă (săli de sport, terenuri de sport sintetice), fără de care nu am fi putut atinge asemenea performanțe.

🟣Felicitări copii! Ați reprezentat cu cinste unitatea noastră de învățământ și implicit județul Buzău!

#SuntemMândriDeVoi 💛💜💛