miercuri, 29 martie 2023

ZIUA BUCURIEI ❗️ ❗️ ❗️

#VizităLaParlamentulRomâniei      #VizităLaMuzeulNaționalAlSatului  

🔵Profesorii de la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat acordă o importanță deosebită și activităților extrașcolare care sunt o sursa de învățare nonformală și un mod plăcut de a petrece timpul.

#ParlamentulRomâniei

🟡Copiii din clasele IV - VIII au vizitat astăzi, 29.03.2023, Parlamentul României, având posibilitatea să vorbească cu dl deputat Andi Cristea, cu d-na senator Liliana Sbîrnea  și cu Managerul General al Microsoft România,  dl Bogdan Putinică.

🔴Datorită parlamentarilor PSD Buzău și a d-lui Primar, Stoica Neculai, această vizită s-a dovedit a fi o experiență inedită pentru că elevii au fost impresionați de grandaroarea clădirii, dar și pentru că au primit răspunsuri la toate întrebările adresate.

#MuzeulNaționalAlSatului

🔵Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" a reprezentat  cea de-a doua activitate de învățare nonformală. Copiii noștri au observat elemente de arhitectură și tehnică populară,  obiecte etnografice, troițe, fântâni și scrânciob.

🟡S-au bucurat nespus când au găsit casa Chiojdu Mic, reprezentativă pentru județul Buzău.

🔴Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să avem o zi minunată!!! 💙💛❤️ 

ȘTIINȚE ȘI GASTRONOMIE 👩‍🍳🧑‍🍳👨‍🍳🍏🍓🍮

 ATELIER DESPRE DOMENIUL ALIMENTAR ŞI ACTIVITĂŢI PRACTICE

🧡 #ȘcoalaGimnazialăGlodeanuSărat 🧡 #LaboratorulDeChimie 🧡 #StilDeViațăSănătos 🧡 #ȘtiințeȘiGastronomie 🧡

🟤În prezent foarte mulţi copii şi tineri nu reuşesc să aibă un stil de viaţă sănătos care să le asigure un climat de viaţă echilibrat. Știm cu toții că sănătatea fizică şi mentală este necesară atât studiului cât şi unei vieţi active.

🟠Marti, 28.03.2023, elevii din ciclul gimnazial de la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat, coordonați de către d-na prof. Banu Florența, au participat la atelierul despre domeniul alimentar și activități practice  - ȘTIINȚE ȘI GASTRONOMIE, ce a avut în centrul atenției alimentația sănătoasă.

🟤Elevii au avut astfel, oportunitatea de a participa activ la activitate, realizând diverse preparate culinare care au fost jurizate și premiate la final.

🟠Felicitări elevilor și d-nei profesoare pentru activitatea minunată!👏👏👏