luni, 21 mai 2012

EDUCATIV

PROIECTUL STIL DE VIATA SANATOS   

Fundația Centrul pentru Politici si Servicii de Sănătate în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judetean Buzău derulează în șapte școli din judetul Buzău proiectul “Stil de viata sănătos”, la nivelul claselor a V-a si a VI-a. Proiectul se desfășoară, în paralel, și în județul Prahova și în municipiul București cuprinzând un eșantion de aproximativ 3000 de elevi.
    Scopul proiectului este promovarea unui stil de viata sănătos în rândul elevilor de gimnaziu (clasele a V-a si a VI-a), din punct de vedere al echilibrului nutriție-mișcare.
Școlile participante la proiect din județul Buzău sunt: Școala Gimnaziala “G. E. Palade” Buzău, Grup Școlar Tehnic “Sf. Mc. Sava” Berca, Școala Gimnaziala Glodeanu Sarat, Școala Gimnaziala “N. I. Jilinschi” Vernesti, Scoala Gimnaziala Dimiana, Școala Gimnaziala Cindesti si Școala Gimnaziala Bisoca, cu un total de 850 de elevi.
    Proiectul consta în desfășurarea unor activități specifice, interactive, în baza unui curriculum optional, la ora de dirigentie, pana la sfârșitul acestui an școlar.

Foto activitati desfasurate la Scoala Glodeanu Sarat: