miercuri, 30 noiembrie 2022

1 DECEMBRIE - SARBATOAREA CARE-I UNEȘTE PE ROMÂNII DE PRETUTINDENI

1 DECEMBRIE - SARBATOAREA CARE-I UNEȘTE PE ROMÂNII DE PRETUTINDENI

#ȘcoalagimnazialăGlodeanuSărat #PrimăriaGlodeanuSărat #IPJBuzău_BiroulDeSiguranțăȘcolară #ParohiaGlodeanuSărat #PostulDePolițieGlodeanuSărat

💙💛❤️Cei 104 ani de la Marea Unire au fost sarbatoriți de elevii Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat cu mare bucurie pentru că  alături de noi s-au aflat oameni dragi care ne-au susținut mereu.

💙💛❤️Astfel, PRIMĂRIA Glodeanu Sărat, BIROUL DE SIGURATA ȘCOLARĂ, Postul de Poliție locală și Biserica Glodeanu Sărat, prin reprezentanții lor ni s-au alăturat în activitățile desfășurate.

💙💛❤️De asemenea, în sală s-au aflat părinți, bunici și foste cadre didactice ale școlii pentru a urmări programul pregătit de elevii de la clasele V-VIII.

💙💛❤️Mulțumim partenerilor noștri pentru colaborare! Felicitări copiilor participanți la activități și cadrelor didactice coordonatoare: Frățilă Monica, Anghel Felicia și Apostu Mădălina!👏👏👏

I❤️România




























MOMENT EMOTIONANT LA MONUMENTUL EROILOR DIN GLODEANU SĂRAT

 MOMENT EMOTIONANT LA MONUMENTUL EROILOR DIN GLODEANU SĂRAT

#ConsiliulȘcolarAlElevilor #PrimăriaGlodeanuSărat  #ȘcoalaGimnazialăGlodeanuSărat

Consiliul Școlar al Elevilor a depus o coroană de flori în cinstea eroilor neamului cu ocazia împlinirii celor 104 ani de la Marea Unire.

Aceștia au fost reprezentanții colegilor de la clasele V-VIII  și au purtat cu ei un profund respect pentru faptele de vitejie a celor care s-au jertfit.

#CinsteEroilorNeamuluiRomânesc 🙏🙏🙏



DE VREI SA ȘTII CE ÎNSEAMNĂ ROMÂN 💙💛❤️

DE VREI SA ȘTII CE ÎNSEAMNĂ ROMÂN 💙💛❤️

MUȘAT DARIA BIANCA – clasa a IV-a



TREZIȚI-VĂ ROMÂNI! 💙💛❤️

TREZIȚI-VĂ ROMÂNI! 💙💛❤️

DOBRIN BIANCA ELENA – clasa a IV-a



I❤️ROMÂNIA!

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!💙💛❤️   LA MULȚI ANI, DRAGI ROMÂNI! 💙💛❤️

#ȘcoalaGimnazialăGlodeanuSărat

#1Decembrie2022

🔵Cadrele didactice și elevii de la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat au marcat Ziua Națională a României printr-o suită de activități extracurriculare în scopul dezvoltării sentimentului patriotic.

🟡Astfel, elevii au descoperit importanța istorică a zilei de 1 Decembrie pentru poporul român prin participarea la ateliere literare și artistice, jocuri la tabla interactivă, precum și prezentarea unor scurte momente artistice.

🔴Activitățile s-au bucurat de aprecieri unanime, producând emoții reale în rândul celor implicați. Felicitări elevilor și cadrelor didactice!👏👏👏

#MândriCăSuntemRomâni