luni, 13 noiembrie 2023

SPECTACOL DE RUGBY TAG ȘI FAIR-PLAY ❗️❗️❗️ GLODEANU SĂRAT -LOCUL 1 LA CUPA SCM GLORIA BUZĂU 🥇🏆🏈🏉

#SCM_Gloria_Buzau #Sportul_Pentru_Toți #Școala_Gimnazială_Glodeanu_Sărat #We_Like_Rugby_Tag #Spirit_Sportiv #Entuziasm_Și_Determinare #Spirit_Sportiv

🔶Într-un eveniment plin de pasiune și dedicare pentru sport, Școala Gimnazială Glodeanu Sărat a triumfat în cadrul competiției Rugby Tag Mixt Gimnaziu - Etapa I-a, organizată de Sport Club Municipal Gloria Buzău - Secția Sportul pentru Toți, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău. Evenimentul a avut loc marți, 14 noiembrie 2023, începând cu orele 10:00, pe terenul de rugby din Parcul Tineretului.
🔷La această competiție au participat cu entuziasm și determinare echipele provenite din unitățile de învățământ din localitățile Cernătești, Glodeanu Sărat, Glodeanu Siliștea, Mătești și Scurtești. Atmosfera s-a încălzit rapid, iar competiția a fost un adevărat spectacol al spiritului sportiv și al fair-play-ului.
🔶Rezultate:
Mătești - Glodeanu Sărat 3-5
Scurtești - Glodeanu Siliștea 2-3
Glodeanu Sărat - Scurtești 6-3
Cernătești - Mătești 0-6
Scurtești - Cernătești 6-1
Glodeanu Siliștea - Glodeanu Sărat 4-4
Cernătești - Glodeanu Siliștea 0-9
Mătești - Scurtești 4-5
Glodeanu Siliștea - Mătești 3-3
Glodeanu Sărat – Cernătești 15-0
🔷Clasament:
🥇Locul I - Glodeanu Sărat 4 3 1 0 30-10 11p
🥈Locul II - Glodeanu Siliștea 4 2 2 0 19- 9 10p
🥉Locul III - Scurtești 4 2 0 2 16-14 8p
🏅Mențiune - Mătești 4 1 1 2 17-13 7p
🏅Mențiune - Cernătești 4 0 0 4 1-36 4p
🔶Competiția a beneficiat de o organizare exemplară, iar fiecare detaliu a fost pus la punct cu atenție de către reprezentanții SCM Gloria Buzău - Secția Sportul pentru Toți. Doamna Paula Ivan, domnul Costin Stanciu și domnul Georgescu George au fost la conducerea acestui eveniment, oferind tuturor participanților condiții optime și o experiență memorabilă.
🔷Felicitările noastre merg către toți cei implicați în realizarea acestui eveniment, de la organizatori și reprezentanții școlilor până la fiecare copil participant. Atmosfera a fost plină de bucurie și entuziasm, iar competiția a adus împreună comunitatea școlară într-un mod inedit și energizant.
🔶Cu un accent deosebit pe fair-play, competiția a demonstrat că sportul nu este doar despre rezultate, ci și despre spiritul echitabil și respectul reciproc. Fiecare participant a avut oportunitatea de a-și arăta abilitățile într-un mediu în care fair-play-ul a fost la fel de important precum scorul final.
🔷A fost o zi în care rugby-ul tag a adus împreună nu doar echipele școlare, ci și comunitatea, într-o atmosferă de camaraderie și susținere reciprocă.
🔶Astfel, Cupa CSM Gloria Buzău - Etapa I-a la Rugby tag mixt- gimnaziu a fost nu doar o competiție sportivă, ci și o experiență de neuitat, marcând succesul Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat și confirmând că sportul este un mijloc puternic de dezvoltare și unificare a comunității.
🔷Felicitări tuturor celor implicați pentru această reușită remarcabilă!👏👏👏