miercuri, 12 decembrie 2018

CERCULUI PEDAGOGIC AL DIRECTORILOR

Luni, 10.12.2018, la Școala Gimnazială Glodeanu Sărat, în cadrul cercului pedagogic al directorilor, s-a desfășurat activitatea metodică având ca temă „Școala și indicatorii de sitem”.
Au participat reprezentanți ai ISJ Buzău, inspector școlar general adj. Daniela Palcău, inspector școlar –management intituțional, prof. Otilia Trifan, inspector școlar –management intituțional, prof. Cristiana Stoica și directorii unităților de învățământ din centrul metodic nr.7. 
În cadrul activității, directorul Școlii Gimnaziale Glodeanu Sărat –prof. Nicolae Trișcaș a prezentat invitaților radiografie a activității manageriale privind corelația între strategia instituțională și indicatorii locali de rezultat precum și rata de trecere la nivelurile superioare de educație a elevilor unității de învățământ.
Directorul adj., prof. Ancuța Anton a prezentat  proiectul educațional „#o9școală” , un exemplu de bună practică, desfășurat în unitatea de învățământ, ce vizează orientarea  școlară și profesională a elevilor.
Elevi și preșcolari din unitatea de învățământ, coordonați de prof. Monica Frățilă și prof. Nicoleta Baboi au încântat audiența cu un frumos program artistic. 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.